7 Nisan 2013 Pazar

Logan Lerman



CosmoGirl: 'Üç Silahşörler'de canlandırdığın karakter gibi rahat biri misin yoksa 'Perks of Being a Wallflower'daki Charlie gibi utangaç mısın?Logan Lerman: Gerçek hayatta çok utangacım! Bu yüzden de daha çok Charlie'ye benziyorum. Charlie, kibar ve omuzlarında çok fazla yük taşıyor. Bu sırada her şey yolundaymış gibi davranmaya da devam ediyor. Bu açıdan ona çok benziyorum.
CG: 'Perks'teki rol arkadaşın Emma Watson hakkında bize neler söyleyebilirsin?LL: İnanılmaz derecede normal biri! Çok şeker, çok kibar bir insan. Aklı başında. Bu ortamda öylesine kolay kolay rastlayamazsın.
CG: Bir kızda seni neler etkiler?LL: Çok klasik olacak ama iyi bir insan olmasını isterim. "Olması gerekenler" diye bir liste yapsam ilk sıraya bunu koyardım. İyi insan ne demek diye sorarsanız, onu da cevaplayayım: İyi insan; kibar, dost canlısı ve sevgi dolu olur.
CG: Aşkta büyük hatalar yaptın mı?LL: Yaşın küçükken karşındaki insanın (sevgilinin) olmanı istediği insan oluyorsun. Ama işin sırrı kendin gibi olabilmekte. Seni olduğun gibi kabul edecek birini bulmalısın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder